O nama

U skladu s porastom posjeta inozemnih i domaćih turista, na Jadranu i potražnja za nautičkim aktivnostima je sve veća.

Kod naglašavanja ovog tipa potražnje ne mislimo samo na usluge Charter poduzeća, već na cjelokupni nautički program koji se sastoji od: brodica, gumenih čamaca, te izvan brodskih motora koji su pokretačke snage većine plovila.

Naša županija smještena je na središnjem dijelu Jadrana uz razvedenu obalu i mnoštvo otoka. U sastavu županije nalaze se i dva nacionalna parka: NP «Krka» i NP «Kornati» koji je za nautičare posebno zanimljiv sa svojim mnogobrojnim otocima. Kako je naša oprema visoke kvalitete, a motori ne zagađuju okoliš tako i Nacionalni Parkovi kupuju naša plovila i motore.

Potrebno je istaknuti i to da je i Ministarstvo obrane također zaplovilo našim plovilima opremljenim sa Hondama u sigurnu «obranu» našeg lijepog plavog Jadrana.

Kako bi našim nautičarima pružili mogućnost da dožive i vide sve što požele, trudimo se da ih opskrbimo sa svom potrebnom nautičkom opremom.

Ponuda djelatnosti

U svom širokom spektru nautičkog asortimana nudimo: izvan brodske motore Honda,  gumene čamce, (Honda, Arimar, Lomac), brodice (Damor, Reful, Kušter) i glisere tipa Jeanneau, Aquamar, Bellingardo , te potrebnu opremu i rezervne dijelove.
Pored nautičkog asortimana nudimo Vam usluge dostave, montaže i servisa.
Moramo naglasiti da je prodajno-servisna mreža raspodijeljena po cijeloj Hrvatskoj i šire, a posebno je važan podatak da skoro na svakom našem otoku možete biti usluženi od stručnog osoblja Honde po pitanju kupnje, servisa ili dostave dijelova.

Tijek poslovanja

U ožujku 1999. godine osnovana je mala firma koja se smjestila u prodajni prostor od 25 m2, te počela sa svojim radom. U razdoblju od tri godine vršila je prodaju kao Yamahin distributer sa vrlo dobrim rezultatima – prodaja raste iz godine u godinu.
Krajem 2002. godine pojavila se misao o proširenju i osamostaljenju, te smo zatražili zastupništvo nad HONDA MARINE programom koje nam je u listopdu 2002. godine i dodijeljeno.

Nakon potpisivanja ugovora sa Japanskim koncernom preuzeli smo veliku odgovornost i obvezu da kao generalni zastupnik formiramo funkcionalnu mrežu prodajnih i servisnih mjesta zbog široke i kvalitetne usluge na podrucju cijele EX- Jugoslavije.

Pored razgranate distributerske i servisne mreže opskrbljujemo i velik broj Charter poduzeća, te izlažemo na nautičkim sajmovima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, kao i u susjednim zemljama:  Srbiji, Makedoniji, itd. s namjerom da Vas što bolje informiramo o kvaliteti i širokom spektru nautičkog asortimana koji nudimo.
Kroz Vaše povjerenje, interes i suradnju naša tvrtka svaku godinu ostvaruje sve veće uspjehe na području nautike, a i poslovanja.

Svaki trud nosi i nagradu, te smo i mi kroz naš trud nagrađeni proglašenjem najuspješnijeg trgovačkog društva u kategoriji malih trgovačkih društava na nivou županije 2004. i 2007. god, te nam je dodijeljena «Zlatna Kuna», a 2006. i 2007. god. Gazela. Kako bi pokazali koliko cijenimo podršku na putu prema vrhu trudimo se da raznim donacijama i sponzorstvima pomognemo drugima u njihovom razvoju i napretku:
UHDDR – Udruga Hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata, Športski klub za ribolov na moru»Tribunj», Vaterpolo klub Šibenik, Veslački klub Krka, Jedriličarski klub «Krka»…

Posebne pogodnosti dajemo: našim brodograditeljima kako bi ih podržali u plasiranju Hrvatskog proizvoda na tržište, Lošinj- Delfin projekt – podrška u projektu zaštite delfina, Park prirode «Vransko jezero» održati ga nezagađenim…

Honda ulaže ogromne napore da zadrži i unaprijedi svoja priznata tehnička dostignuća u proizvodnji 4-taktnih motora, a mi u želji da opravdamo Vaše povjerenje radimo na proširivanju i usavršavanju ponude naših usluga kako biste i u budućnosti bili što zadovoljniji s nama

Honda Marine Hrvatska Tim
lpe88